Lisa van der Vliet

Lisa van der VlietLisa is het gezicht achter Tattoo Liesje, begin 2015 heeft zij de shop geopend in het centrum van Schagen.

Al dat ze klein was, was zij altijd al creatief bezig; schilderen, tekenen, knutselen, ontwerpen, schrijven, noem maar op.
Uiteindelijk vanaf de middelbare school is ze een grafische opleiding gaan volgen maar heeft deze niet afgerond omdat ze toch graag bij de landmacht wilde.
Eenmaal bij de landmacht ging zij toch de creatieve dingen missen en is het tattooeren op haar pad gekomen door een collega die ook met tattooeren bezig was.

Eerst is zij vanuit huis begonnen naast haar parttime baan als Management Assistente, tot het tattooeren echt uit de hand begon te lopen en zij besloot zich full time op het tattooeren te richten.
Lisa tattoeert in een vrouwelijke stijl, kleur of black&grey, natuur, sprookjes, dieren, en sierlijke ontwerpen maakt zij het liefst.

Ze is nog lang niet uitgeleerd, zoekt altijd naar nieuwe ideeën, stijlen en technieken. Een goede sfeer in de shop en kwaliteit vindt Lisa belangrijk.

Portfolio

Check het volledige portfolio voor een impressie van mijn werk, voor de nieuwste werkstukken kijk (en volg me) op Instagram.

Mijn tarieven:

Voor sommige tattoos hanteren wij een prijs per tattoo. De richtlijn is €100,- per uur.
Aanbetaling voor kleine tattoo’s bedraag €50,- en voor grote tattoo’s: €100,-.
Let op: aanbetalingen worden niet teruggestort of in contanten terug gegeven als u hier om wat voor reden dan ook van af ziet. Een afspraak verzetten kan uiteraard altijd, mits 48 uur van te voren.

Werktijden:

Zo:Gesloten
Ma-vrij10.00 – 18.00 uur
Zaterdag:Niet aanwezig

Ik werk in de meeste gevallen op afspraak, daarom kunnen mijn werktijden afwijken.

U kunt hier zelf alvast kijken welke tijden ik nog beschikbaar heb, u kunt verder bladeren door de maanden.

Als u via het contactformulier alle gevraagde informatie door heeft gestuurd en een tijdsindicatie van ons heeft gekregen kan u aan ons doorgeven wanneer u uw afspraak wilt. Zie ook ook de werkwijze die ik hanteer.

Het kan zijn dat u uw browser even moet vernieuwen om de pagina beter te laden!

<
>
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15Niet beschikbaar voor afsprakenNiet beschikbaar voor afspraken 16GeslotenGesloten
17GeslotenGesloten 18GeslotenGesloten 19GeslotenGesloten 20GeslotenGesloten 21Niet beschikbaar voor afsprakenNiet beschikbaar voor afspraken 22Niet beschikbaar voor afsprakenNiet beschikbaar voor afspraken 23GeslotenGesloten
24VolVol 25VolVol 26VolVol 27VolVol 28VolVol 29Inloopdag (kleine tattoos max 30min)
10:00
Inloopdag (kleine tattoos max 30min)Tijd: 10:00