Lisa van der Vliet

Lisa van der VlietLisa is het gezicht achter Tattoo Liesje, begin 2015 heeft zij de shop geopend in het centrum van Schagen.

Al dat ze klein was, was zij altijd al creatief bezig; schilderen, tekenen, knutselen, ontwerpen, schrijven, noem maar op.
Uiteindelijk vanaf de middelbare school is ze een grafische opleiding gaan volgen maar heeft deze niet afgerond omdat ze toch graag bij de landmacht wilde.
Eenmaal bij de landmacht ging zij toch de creatieve dingen missen en is het tattooeren op haar pad gekomen door een collega die ook met tattooeren bezig was.

Eerst is zij vanuit huis begonnen naast haar parttime baan als Management Assistente, tot het tattooeren echt uit de hand begon te lopen en zij besloot zich full time op het tattooeren te richten.
Lisa tattoeert in een vrouwelijke stijl, kleur of black&grey, natuur, sprookjes, dieren, en sierlijke ontwerpen maakt zij het liefst.

Ze is nog lang niet uitgeleerd, zoekt altijd naar nieuwe ideeën, stijlen en technieken. Een goede sfeer in de shop en kwaliteit vindt Lisa belangrijk.

Portfolio

Voor de nieuwste werkstukken kijk (en volg me) op Instagram.

Mijn tarieven:

Voor kleinere tattoos hanteren wij een prijs per tattoo.
De richtlijn is €100,- per uur.
Aanbetaling voor kleine tattoo’s bedraagt €20,-, 
voor grotere tattoo’s: €50,-

Let op: aanbetalingen worden niet teruggestort of in contanten terug gegeven als u hier om wat voor reden dan ook van af ziet. Een afspraak verzetten kan uiteraard altijd, mits 48 uur van te voren.

Werktijden:

Zo: Gesloten
Ma-di niet aanwezig
Woe-vrij 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 15.00 uur.
Ik werk in de meeste gevallen op afspraak, daarom kunnen mijn werktijden afwijken.

Werkwijze

Ivm Corona zijn wij 7 weken gesloten geweest, vandaar dat de wachttijd nu langer is dan normaal gesproken. Ook ben ik vanaf september met zwangerschapsverlof. Als er in de tussentijd plek vrij komt word dat online gezet op social media. Vanaf januari 2021 ben ik weer volledig aan het werk. De shop is wel gewoon geopend in de tussentijd en je kan gewoon blijven mailen voor informatie of afspraken bij Andrew.

Als het op dit moment mogelijk is om een afspraak te maken, stuur me dan één e-mail, of vul het contactformulier hieronder in.

Met daarin:
– Een zo goed mogelijke omschrijving van wat je wilt laten zetten.
– De plek waar je je tattoo wilt, bijvoorbeeld linker voet, rechter onderarm binnenkant, etc. (Foto van de plek is altijd goed!)
– Het formaat in cm! (Medium tattoos? Geen idee! Pak een liniaal en meet het op).
– Inspiratie foto’s/voorbeelden.
– Een aantal beschikbare data (die online beschikbaar zijn) en wanneer je zou willen.

Dan mail ik je terug, maak een reservering in de agenda, en vraag je een aanbetaling over te maken. Zorg dat je dit METEEN doet! Anders kan ik de plek niet voor je vasthouden.

Stuur je een mail die niet alle info bevat? Dan duurt het langer voordat je een afspraak hebt!

Ontwerpen worden niet van tevoren doorgestuurd, deze maak ik kort van tevoren of ter plekke op de afspraak. Dan kan ik het ontwerp toelichten en zit het nog vers in mijn hoofd, in plaats van het langer van tevoren te maken werkt dit veel beter en is uiteindelijk voor het resultaat ook het best.

U kunt hier zelf alvast kijken welke tijden ik nog beschikbaar heb, u kunt verder bladeren door de maanden. U kunt NIET zelf iets inplannen!

<
>
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
            1Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof
2Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 3Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 4Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 5Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 6Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 7Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 8Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof
9Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 10Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 11Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 12Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 13Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 14Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 15Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof
16Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 17Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 18Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 19Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 20Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 21Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 22Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof
23Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 24Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 25Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 26Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 27Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 28Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof 29Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof
30Zwangerschaps- verlofZwangerschaps- verlof